Fantasifull redesign


Av CAP&Design

snazaroo

– Det har varit ett enormt roligt uppdrag, men resan har egentligen bara börjat. För att skapa ett designsystem som hanterar alla marknader, språk och kulturella skillnader behövde vi renodla och förenkla. Vi har utvecklat sortimentet på produktnivå, därför var en redesign av identiteten, samtliga förpackningsserier och sortimentslinjer helt nödvändig, säger Sandra Planeta, creative director på Planeta Design.

– Rollekar är utvecklande och väldigt roligt, både för barn och vuxna. Vi vill inspirera till fantasifulla lekar och att människor spenderar mer tid tillsammans, säger Claes von Hauswolff, group creative director på Colart som äger Snazaroo.

– Planeta Design har varit skickliga på att ge oss både ett systemtänk som täcker våra framtida behov samt tagit fram en stark och dynamisk identitet. Vi är mycket nöjda och ser fram emot lanseringen under den nya parollen Paint a smile, säger Claes von Hauswolff.

Snazaroo är ett världsledande varumärke inom facepaint, och lagom till Halloween testade Planeta Design några av de 180 produkter som hittills fått ny form.

Planeta Design testar Snazaroo-produkter.
Planeta Design testar Snazaroo-produkter.

 

Gå till CAP&DESIGN »

CAP&DESIGN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.