Meddelande från tävlingen Kolla

Samla ihop affischer från 2002 fram till idag och var med i årets Kolla!-tävling. Det är kostnadsfritt att tävla och du får skicka in obegränsat med bidrag. Tävlingen är öppen tom 3 april.

Kolla! är en årlig jurybedömd tävling för grafisk design och illustration som arrangeras av Svenska Tecknare. Vi firar 10 år och släpper skapandet fritt för alla kreatörer att tävla inom samma uttryck – med en affisch. Kolla! vill titta närmre på utvecklingen av affischen under förra decenniet och välkomnar bidrag som producerats från 2002 fram tills idag. Man kan välja om man vill tävla med en redan producerad affisch eller skapa en helt ny.

Kolla! vill slå ett slag för affischen som rör sig hemtamt i alla läger, från de fina salongerna, i de politiska budskapen, i reklamen som omger oss dagligen till den gatusmarta klubbaffischen.

Mer information och digital anmälan sker på www.kolla.se.

Publicerat av

STG

Stockholms Typografiska Gille vill höja kvaliteten på svenska grafiska produkter. Vi debatterar och engagerar oss i utvecklingen inom vårt yrkesområde, studerar och samtalar om konsekvenserna av ny teknik. Vi kritiserar dålig grafisk kvalitet. Genom dessa aktiviteter hoppas vi kunna skapa en större medvetenhet hos såväl producenter av svenska grafiska produkter, beställare av grafisk form och typografi som hos den läsande konsumenten.