Kurs i typsnittsprogrammet Glyphs – 6 & 13 feb.

Den 6 och 13 februari 2016 anordnar STG en kurs i typsnittsprogrammet Glyphs.

Har du en idé till ett typsnitt liggande i skisslådan? Nu får du en möjlighet att förverkliga din idé.

Under två lördagar i Beckmans lokaler, anlitar vi Ludvig Grandin att lära oss Glyphs. Kursen kräver att du kan arbeta i Adobe Illustrator och Adobe InDesign och är beredd att lägga tid på förberedelser innan kursen och arbete mellan kurstillfällena. 

Om Glyphs 2.0: https://glyphsapp.com

Information om kursanmälan, förkunskaper och kurspris kommer att uppdateras på den här sidan. Kom tillbaka ofta för att hålla dig uppdaterad.

OM DET BLIR ett lyckat evenemang kommer STG fortsätta att anordna kurser på aktuella teman. Dels för att föra kunskap vidare och dels för att det är så roligt att utvecklas.

Publicerat av

STG

Stockholms Typografiska Gille vill höja kvaliteten på svenska grafiska produkter. Vi debatterar och engagerar oss i utvecklingen inom vårt yrkesområde, studerar och samtalar om konsekvenserna av ny teknik. Vi kritiserar dålig grafisk kvalitet. Genom dessa aktiviteter hoppas vi kunna skapa en större medvetenhet hos såväl producenter av svenska grafiska produkter, beställare av grafisk form och typografi som hos den läsande konsumenten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.